fbpx

FRAGMENT 1

Wij mensen, inclusief ikzelf, zijn door de hedendaagse drukte in ons leven gauw geneigd om in een negatieve stemming te komen. De cijfers liegen er niet om als het gaat om de toenemende mate van depressies bij mensen in Nederland en in de rest van de wereld. Ons leven gaat nou eenmaal veel sneller dan voorheen en er moet harder gewerkt worden dan vroeger. De hypotheek moet betaald worden en er moet eten op tafel komen te staan. Tegenwoordig werken beide partners, want op de een of andere manier kan een gezin het bijna niet redden met maar één kostwinner. Velen zijn steeds meer aan het overleven, dan aan het leven. Ze hebben de tijd niet eens om over deze onderwerpen na te denken, zoals de wet van de aantrekking. Het is ook de bedoeling dat je daar niet over gaat nadenken. Daarom zijn er smartphones en tablets, die je van het denken afleiden en de wifi signalen, om je onbewust in een nog somberder stemming te brengen. De artsen vragen zich af hoe het komt dat er meer dan één miljoen mensen in Nederland aan een depressie lijden en daar heftige medicatie voor slikken? Iedere dag weer? Als ik terugga naar het rimboeverhaal, dan kan ik je verzekeren dat het percentage daar aanzienlijk lager is. Dus in hoeverre werkt dit denksysteem, dat wij de laatste decennia toepassen in ons leven en wie wordt daar uiteindelijk beter van?

———————————————————————————–

FRAGMENT 2

De term Matrix wordt vaak gebruikt omdat veel wetenschappers overeenkomsten hebben gevonden tussen onze werkelijkheid en een computersimulatie. Ons Universum zou volgens dezelfde principes zijn gebouwd. De realiteit die wij ervaren zou slechts een projectie zijn, die vanuit een andere werkelijkheid is gestuurd en kan worden gemanipuleerd. Nemen wij het leven en de dood een beetje te serieus doordat wij een totaal verkeerde voorstelling hebben van onze realiteit? Zijn wij vergeten wie wij zijn geweest en is de test in het leven, ons te herinneren wie wij ooit waren, voor onze geboorte en wie we weer zullen zijn, na onze dood? Is onze wereld en het Universum een projectie, door een intelligentie ontworpen met wiskundige rekensommen? Met andere woorden: leven wij in een simulatie en is alles om ons heen slechts een illusie? Deze ‘controversiële’ theorie wordt steeds vaker door verschillende onderzoekers toegepast, omdat dit concept de grootste raadsels van onze werkelijkheid goed blijkt te kunnen verklaren. Dr. Jim Gates, een wetenschapper en professor aan de Amerikaanse Universiteit van Maryland, heeft in zijn onderzoek naar supersymmetrie van ons Universum een computercode gevonden waaruit het Universum zou kunnen zijn ontstaan. Het betreft hier binaire corrigerende codes, die wij toepassen om onze computers en het internet te kunnen laten functioneren.

———————————————————————————–

FRAGMENT 3

Welkom in de mysterieuze wereld, gezegend met een oceaan vol mogelijkheden die direct verandering in je leven kunnen brengen! De vraag alleen is, hoe diep wil jij duiken in dit mystieke veld, dat je gekste fantasieën te boven gaat? Een wiskundig universum, rijk aan kansen en mogelijkheden die simpelweg voor het oprapen liggen. Het is aan jou, welk stuk jij grijpt.

Onze gedachten hebben volledige invloed op onze realiteit, lichaam en zelfs ons DNA. Wij maken miljarden processen in onze hersens en hebben toegang tot maar tweeduizend ervan. Dus denk je eens in wat voor krachten wij als mensen bezitten, krachten die wij niet kennen en daarom niet gebruiken. Wij leven voor 99 procent in de slaapmodus en miljoenen mensen wereldwijd zijn aan het ontwaken, mede omdat ze overtuigd zijn van de wet van de aantrekking. Steeds meer mensen krijgen toegang tot dit ‘geheim’ dat al eeuwenlang door de mensheid vergeten is, omdat het bewust door een selectief groepje mensen wordt achtergehouden. Gelukkig is de tijd van de waarheid gekomen.