fbpx

Over de auteur

Dino Sarac kwam op een jonge leeftijd naar Nederland wegens oorlog in de toenmalige Joegoslavië, zijn geboorteland. Hij genoot van een ‘ouderwets’ gezellige pubertijd. Vol mooie herinneringen denkt hij terug aan een jeugd zonder mobiele telefoon, Twitter, Instagram en Facebook. Een leven zonder afleiding.

In één generatie tijd is de samenleving geheel omgeslagen. Dino ziet mensen overleven in plaats van leven. Beide partners moeten werken. Ze hebben geen tijd meer om over belangrijke zaken na te denken. Het is ook niet meer de bedoeling dat we dat doen.

Gelukkig ziet hij ook dat steeds meer mensen ontwaken. Zij herkennen de machtsstructuur waarin zij opgesloten zitten. De wereld van geld, nepnieuws en censuur. Laat je er niet door afleiden, herken de patronen en leid je eigen leven is het motto van Sarac.

Hij is al op jonge leeftijd geïnteresseerd in Deep State, onverklaarbare fenomenen en eeuwenoude kennis. Deze interesse en de zoektocht die volgde heeft hem naar een diepere laag van onze realiteit gebracht. Zijn kennis deelt hij met jou in ‘De Hack van de Matrix’.

Dino heeft dit boek puur vanuit passie geschreven, niet uit frustratie. Hij is iedere dag weer dankbaar dat hij op deze aardbol is en dat hij steeds meer inzicht krijgt in wat de bedoeling is van het leven op deze planeet.