fbpx

Droomstaat van Controle

“VERSMELTING VAN FEIT EN FICTIE”

Gedocumenteerde insiders laten zien dat er sinds de Tweede Wereldoorlog heuse pacten en samenzweringen zijn gesloten tussen geheime militaire syndicaten en buitenaardse rassen. In ruil voor hoogstaande technologie moest de Amerikaanse militaire Cabal deze rassen toestemming geven om onder andere experimenten te mogen uitvoeren op willekeurige mensen. Wat is de misleidende strategie van deze beschavingen en waarom zijn wij mensen juist zo interessant binnen hun machtsspel? Dit boek is een DMT-reis waarin je eerst door obscure gangen wordt geleid om uiteindelijk de sleutel te bemachtigen die het spinnenweb rondom jouw hart doet openbreken. Vind jouw persoonlijke sleutel om ‘The Game’ in de Matrix echt te laten beginnen. Dino Sarac is de auteur van het bestseller boek ‘De Hack van de Matrix’. Daarnaast heeft de auteur een eigen podcast genaamd Dutch Matrix. Hierin worden diepere lagen van onze werkelijkheid behandeld. Zijn insteek is om mensen te inspireren om deze verborgen realiteiten te onderzoeken om uiteindelijk de grootsheid in zichzelf te activeren.

De Hack van de Matrix

“HET BOEK DAT JE NIET MAG LEZEN”

Stel, dat het leven dat je leidt een test is. En dat jij een speler bent, die ervoor gekozen heeft om aan deze test deel te nemen. Een zeer geavanceerd spel met diverse levels, waarbij examens worden afgelegd en lessen moeten worden geleerd. Levenslessen!

Bij het toetreden (geboorte) van de test, is je geheugen gewist en weet jij je niks meer van je oorsprong te herinneren. Het doel van het spel is namelijk erachter te komen wie jij nou eigenlijk bent en waar je vandaan komt.

Net als met elk spel, zijn er ook obstakels. Er zijn spelers die verschillende rollen spelen in jou levensfilm. Sommige acteurs zijn er om je te helpen bij je opdracht, anderen zijn er om je op een dwaalspoor te zetten.

Met de aardse wetten van Karma en de vrije wil probeer jij jouw rol als in een spel te ontdekken. Dat spel is de Matrix. Alle ervaringen binnen deze Matrix worden opgeslagen en na het einde geëvalueerd.

Dit boek laat je de wereld ‘Out of the Box’ bekijken. Die Box, dat is de Matrix. Hack dit systeem en ontdek de geheime kennis die eeuwenlang bewust voor jou en mij verborgen is gehouden. Duik diep in de oceaan met ongekende mogelijkheden en leef jou rol in deze Matrix tot het uiterste… maar let op! Dit boek haalt je met een flinke zet uit je comfortzone: de Hack van de Matrix!