Boek ‘De Hack van de Matrix’ maakt ons bewust van onze echte realiteit

• politiek leidt bewust onze aandacht af
• Trump komt met grote onthullingen (Secret Space Program en Antartica)
• wie heeft daadwerkelijk de macht in de wereld?
• historie van de mens is een gestructureerde leugen
• steeds meer mensen ontwaken, zie gele hesjes

De bewustwording van ons hedendaagse bestaan verandert razendsnel. Leven we in een illusie of in onze eigen realiteit? Dat is de vraag die mensen zichzelf steeds vaker afvragen. Het boek ‘De Hack van de Matrix’ geeft de lezer een verrassende nieuwe kijk op hun leefwereld. “Mensen worden dagelijks bedolven onder nieuws. Echter, is datgene wat wij als nieuws ervaren wel de echte waarheid? Worden wij niet opzettelijk van de waarheid weggehouden met discussies over Zwarte Piet, cyberoorlog en de dividendbelasting? Dat is wat ik in dit boek probeer te ontrafelen”, aldus auteur Dino Sarac. “Zie het leven als een test, met obstakels van buitenaf die ons bewust beïnvloeden. Wie heeft er nu echt de macht op de wereld? Ken jij de bronnen van het NOS-journaal? Veel mensen hebben nog nooit gehoord van geheime broederschappen. Topfunctionarissen van alle denkbare instanties zijn er lid van. Zij samen bepalen grotendeels onze toekomst. Onze realiteit lijkt op een grote illusie, met ons wordt een mentale oorlog gevoerd. Wereldwijd worden mensen massaal wakker en herkennen structuren van bedrog, zie alleen maar wat er momenteel gebeurt met de gele hesjes beweging.” Het boek ‘De Hack van de Matrix’ is hier verkrijgbaar via Bol.com.

Hack het systeem, ontwaak en leef je eigen leven

De gedachte van de mens heeft volledige invloed op onze realiteit, lichaam en zelfs DNA. Wij mensen leven voor 99% in de slaapmodus. Veel mensen zijn steeds meer aan het overleven, dan aan het leven. “De cijfers liegen er niet als het gaat om het groeiende aantal depressieve mensen in Nederland. Het leven gaat snel en we hebben geen tijd meer om over zaken na te denken. Dat is ook helemaal niet de bedoeling van onze machthebbers om over serieuze onderwerpen na te denken. We laten ons massaal afleiden door politieke non issues en leiden zo een leven in een illusie. De gevolgen zijn enorm: we zijn nog nooit zo ‘rijk’ geweest en toch zijn er ruim 1 miljoen mensen depressief in Nederland.” In het boek is er veel aandacht voor de wet van de aantrekking. Nikola Tesla en Leonardo Da Vinci benutten deze wet al als informatiebron. Ook staat auteur Sarac stil bij de invloed van buitenaardse intelligentie en de eeuwenoude verborgen kennis ‘Het boek ‘De Hack van de Matrix’ laat je wereld Out of the Box bekijken.